Cookie Settings Ultra Doux van Garnier| Het verhaal van alle merken

HAAR- EN LICHAAMSVERZORGING

ADVIES VAN GARNIER

VAN MAANDAG TOT VRIJDAG - VAN 9U TOT 19U KOST VAN EEN LOKALE OPROEP IN BELGIË

Onthaal

DE ULTRA DOUX SAGA

In de loop der jaren is Ultra Doux het synoniem bij uitstek geworden voor natuurlijke zachtheid dankzij zijn verzorgingen met natuurlijke ingrediënten.

Mannen en vrouwen van alle leeftijden, single of in een gezin, vinden zich allemaal terug in de producten van het merk. Die zijn immers even gemakkelijk als gul, en bezorgen je dagelijks plezier terwijl ze je natuurlijke schoonheid onthullen.

2016

Garnier Ultra Doux is al meer dan 30 jaar een symbool voor natuurlijk mooie haren en huid dankzij zijn gezonde en tedere mengelingen.

Ultra Doux zet die weg verder door in 2016 de ultieme douche-ervaring te introduceren: Ultra Doux SHOWER CARE, de eerste zachte douchereinigers verrijkt met natuurlijke ultrazachte ingrediënten voor een huid die elke dag opnieuw zacht en glad is.

2015

Al deze expertise en al het vertrouwen van zijn consumenten hebben Ultra Doux ertoe aangezet alle rijkdom van zijn knowhow nog verder in te zetten voor de verzorging van het lichaam. Sinds 2015 kunnen alle huidtypes - zelfs de meest droge - kennismaken met het genot van extreme zachtheid.

2014

De bijenkorf zoemt in onze producten!

Ons eerste serum speciaal voor droge haarpunten maakt zijn intrede in het gamma Geheim van Honing, dat speciaal voor kwetsbaar en breekbaar haar werd ontwikkeld.

2012

Nu we 30 zijn geworden, hebben we wijsheid bereikt, maar dan zonder de rimpels! Het lijkt wel of we eeuwig jong zullen blijven. Als jarenlange boezemvriend van vrouwen, bieden we voortaan ook de eerste onzichtbare droogshampoo om hun dagelijkse leven te vereenvoudigen.

In onze voortdurende zoektocht naar natuurlijke recepten lanceren we een gamma producten op basis van vijf verschillende planten. Ook dit keer vormt de natuur onze inspiratiebron!


Onze Wonderolie is de eerste haarolie in de rekken van de supermarkt! We zijn er namelijk van overtuigd dat niemand zich de kracht van deze wonderbaarlijke haarverbeteraar zou moeten ontzeggen.


2011

Lancering van de eerste voor 97% biologisch afbreekbare shampoo dankzij de eerste ecologische bijvulling. Meer zachtheid voor het hele gezin, met voortaan ook meer respect voor de hele planeet.

2009

Nieuwe formules zonder parabenen noch siliconen worden samengesteld en bieden het ideale antwoord op de vraag: wat als schoonheid even zuiver en eenvoudig was als de natuur?

2007

Onze missie om ons aanbod aan verzorgingen te verbeteren en uit te breiden ten voordele van alle haartypes, zet zich verder met de introductie van een collectie op basis van avocado-olie en sheaboter, bestemd voor erg droog of gekruld haar.

2004

Tijd voor een make-over! Onze producten steken in een nieuw jasje, voor een look die meer in lijn ligt met ons natuurlijke en zintuiglijke imago. Ultra Doux blijft verder evolueren om beter tegemoet te komen aan de specifieke behoeftes van elk haartype. Je haar, levenswijze en verwachtingen veranderen immers, en wij dus ook!

2003

Onze nieuwe formules bevatten hydraterende plantaardige melk, een belangrijk bestanddeel in onze zoektocht naar steeds zachter en stralend gezond haar.

2002

Voor onze 20ste verjaardag ontvingen we een uitzonderlijk geschenk: we werden uitgeroepen tot marktleider in haarzachtheid. Je kan je inbeelden dat deze overwinning uitgebreid gevierd werd!

2001

Het jaar waarin het allereerste Ultra Doux haarmasker uitkwam. Het haarverzorgingsritueel won zo aan schoonheid en vrouwelijkheid dankzij onze formules met voedende weldaden.

1999

De komst van de eerste transparante shampoo versterkt ons aanbod dat zich doorheen de tijd steeds meer op het zintuiglijke en natuurlijke richt.
Nieuwe innovatieve ingrediënten doen hun intrede, en dit keer komen ze uit de wereld van plantenextracten en fruit.

1996

Omdat we allemaal recht hebben op producten die zijn aangepast aan onze behoeftes, zelfs wanneer we klein zijn, komen de shampoos voor kinderen eindelijk uit - vaarwel, prikkende oogjes en knopen!

1993

Lancering van de eerste mousserende conditioners zonder spoelen die het dagelijkse haarritueel vereenvoudigen. Slim? Het is slechts het begin …

1990

De introductie van essentiële oliën in onze haarverzorgingsproducten. Dankzij hun van nature voedende kenmerken versterken ze de schoonheid van het haar in alle zachtheid.

1983

In onze zoektocht naar de ultieme zachtheid lanceren we al snel onze eerste conditioners die het bestaande gamma verrijken.

1982

Ons verhaal begint in Frankrijk met de creatie van vier shampoos aangepast aan vier haartypes: verrijkt met tarwekiemen voor droog haar, met lindebloesem voor normaal haar, met witte dovenetel voor vet haar en met kamille voor blond haar.